Со оглед дека со првиот апел на малиот Виктор не се собрале доволно средства за лекување Ве замолуваме овојпат да обрнете внимание и сите заедно да помогнеме колку можеме. 

Виктор Ангеловски има 13 години. Пред четири години го прегазил камион и сега има проблем и деформитет на нозете.

Првата операција помина успешно каде ногата по рендген снимките покажуваат дека е 7цм, а овде мерена покажува дека е 4 цм така што му фалат уште 4 цм кои ќе се добијат со втората операција.

После првата операција Виктор има подобрување, може да ги допре нозете една со друга и има повеќе виткање во коленото но со втората се надеваме дека се ќе се реши и ќе може да функционира како сите деца.

Првата операција на ногата на Виктор е веќе направена, сега е потребна и втората операција, целиот процес се состои од две операции. За втората се потребни уште 10000 евра.

 

viktor-13

 Жиро сметка за донации,

 210501677631927

 НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

Контакт со семејството на 078208996.

 

Извор: Донации.мк 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium