1 

 

Има ли крај на ерата бледи стимуланси за среќа ?
Исто како да пиеш солена вода.

* синтетички - штетно за бубрезите
* психички - штетно за срцето
Лажниот сјај е сличен на миризливиот ензим кај Heliamphora chimantensis.
Што ќе биде со тебе, кога заради стереометриските закони ќе се промени текот на твојата вода ?!
Кога спротивноста на гравитацијата ќе биде минато и ќе достигнеш стадиум на надморска височина = 0 ?!
Возам по другата лента!
Ненамерници и слични примерници се на дистанца од мене !
А кога ќе станеш симбиотски врзан ?
Утробата ќе ти страда носејќи мраз...
Пред вратата на новата страница ќе ги оставиш честа и совеста.
На крајот, сепак ќе ја платиш цената...
Во духовна валута ! Самоиницијативно ...
Сакаш ли , ова да биде твојата приказна ?
Сакаш ли , ваква завршница ?

2

banerIscelitelMilenium