Мачор во чвор

machor-vo-chvor-thumbОтсекогаш се сеќавам дека бев малото момче коешто е мирно, умно и добро воспитано. Низ тинејџерските води имав проблеми со професорите, а тоа си го одбивав и сам, а и останатите на адолесценцијата и бурното влегување во светот на возрасните. Но тука, некако, не се вратив на онаа мирност, умност и добровоспитаност.

Повеќе...

Како тоа имам профил, а јас не знамЗа да стигнете на некое повисоко општествено скалило по пат мора да го соберете чергичето коешто стои на секоја од скалите.

Повеќе...

Мачор во чворКристално чисти проѕирни коцки мраз паѓаат во 1500 слики во секунда и нивното совршено напукнување, но не и целосно кршење се гледа како совршенство на физиката и законите на природата.

Повеќе...

Сонце мое прекрасноПа, мора да се признае дека ова беше растрчана недела.

Повеќе...

Гугл генерацијаЈас сум човек кој многу заборава. И кога велам многу, мислам Многу. Мно-гу. Девојките коишто имале можност да бидат со мене подолго од една недела брзо сфатиле каде можат да удрат па секогаш ги губев битките на кондиција, по вкрстеното испрашување дефакто ќе дојдевме до реченицата, „ете гледаш“ каде што јас морам да кажам, „ама не се сеќавам, тоа не значи дека си во право.“

Повеќе...

Мачор во чворЕднаш на истово место каде што ми е дозволено да зборувам речеиси сè, зборував за моќта на маркетингот во нашите животи. Иако малку предоцна учам како и сам да извлечам корист од овој модерен благодет, сепак, не се откажувам и учам од вистинските професионалци.

Повеќе...

Возот за домаСо воз од Краков до Инсбрук, тоа мора да е прекрасно доживување. Всушност, не знам зошто велам „мора да е...“ можам да тврдам, тоа е прекрасно доживување. Европските возови имаат клима уреди коишто не се слушаат кога работат, а температурата е фиксни 24 степени. Прозорците се совршено чисти, а патниците изгледаат како да се дел од досаден германски филм којшто зборува за пет ученици што учат средно училиште во соседниот град.

Повеќе...

Мачор во чворНикогаш не е крајот на светот. Освен во оние случаи кога светот ќе реши дека треба да го стави вашиот крај.

Повеќе...

Мачор во чворЧетрсчетири. Тоа е минимумот точки коишто можам да ги наведам ако почнам да ги набројувам сите работи коишто ми сметаат кај себе, тебе, нив и светот.

Повеќе...

Мачор во чворСлика, слика, слика... Фотографија од било кој тип замислете на местото на овие букви, ве молам, бидејќи сакам да се слушне мојата мисла, но знам, вашето време е премногу кратко за да имате време да ги читате сите овие букви цели пет минути.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium