Здраво,

Во нашиот прв допис, решив да ве прошетам на една журка во Шведска.

Затоа што фотографиите кажуваат повеќе од зборовите, ќе ве препуштам на нив, да ви кажат како изгледа подготовката за журката и дел од неа.

Таму пак, пееја Ацо Пејовиќ и Џенан Лончаревиќ :D

Поздрав од Шведска, до следниот наш допис, останете добри :)

14

1

 

2

4

5

7

8

9

10

11

 

12

13

 Блогот на Микаела:  http://petrusevska.com/

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium