Vip

Лајфстајл

ljubov-jarocЈарците поседуваат сила во себе за која често ќе се прашувате откаде потекнува. Тоа што ќе го научите е дека за нив да бидат силни е единствениот избор кој го имаат. Ако се заљуват во вас тие никогаш нема да престанат да се борат за вашето внимание.

Повеќе...

morning-sleepДоколку сте едни од оние кои наутро тешко се будат и потребни им се неколку аларми за конечно да го напуштат удобниот кревет - за вас имаме добра вест. Науниците велат дека лицата кои потешко се будат наутро се поинтелигентни од останатите.

Повеќе...

verni.znaci1112Хороскопските знаци се различни и иако на едни можете целосно да им верувате и да се потпрете, други се едноставно брзи и избувливи и не можете секогаш да сметате на нив.

Повеќе...

skorpija.devojka0712Скорпијата е еден од најмоќните знаци во хороскопот, кој создава страв кај другите. Лицата родени во овој знак се најлојалниот пријател и најлош непријател кој можете да го имате. За нив нема „статус кво“ - или ги сакате или се плашите од нив.

Повеќе...

zima.ljubov06Неодамнешно истражување на компанијата YouGov спроведено низ 20 земји откри дека поголемиот број од луѓето му даваат приоритет на карактерот за сметка на изгледот кај љубовниот партнер.

Повеќе...

zenska.zimoЛуѓето кои се родени во декември се родени во хороскопскиот знак Стрелец или Јарец. Едно истражување покажало дека децата родени во овој период се многу помирни и подисциплинирани.

Повеќе...

osobini.licnosti01Наутро, попладне или пак навечер? Вашиот час на раѓање може да ги отслика карактеристиките кои ги поседувате.

Повеќе...

mazi.seksИако мажите се сексуално повеќе либерални, сепак нив им е важно со колку мажи девојката имала претходно секс. Порано сексот за една ноќ бил ендемски феномен, но денес луѓето целосно го прифаќаат.

Повеќе...

devojka.pisuva30Најдобрата врска во вашиот живот ќе биде онаа врска започната со девојка која ги запишува своите чувства и доживувања во дневник или пак ги претвора во поезија. Станува збор за девојка која не се плаши од тајните на своето срце. Девојка која има силен глас и знае дека нејзините мисли вредат. 

Повеќе...

Ulica.voda29Постојат голем број на туристички локации кои се толку надреални и убави што кога ќе ги видите нивните фотографии за прв пат, мислите дека тоа е филмски декор.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila