За едностваен и евтин домашен напиток кој ќе ви го подобри здравјето се потребни само четири состојќи. Направете го за само пет минути со помош на бадемово млеко, органско какао, црно чоколадо и стевија.

Сите знаат дека купечкото готово какао или топлото чоколадо не само што не е делотворно, туку и штети. Тоа изобилува со шеќер, пченкарен сируп и разни рафинирани масла кои се исклучително штетни за вашето здравје.

Затоа направете си домашно...

1 чаша бадемово млеко
1 чајна лажица органско какао во прав
2 чајни лажици квалитетно црно чоколадо
Засладете со мед или стевија.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium