Има ли подобро од комбинација чизкејк и смути? Направете го за секунда, ќе ве разлади,  и преполно е  со витамини.

 Потребните состоки се произволни и можете да ги прилагодите спореш вашиот вкус. Воглавно ова се потребните мерки за 1 смути пијалок:

  • Една рака јагоди
  • 50 г. крем 
  • Šaka jagoda,
  • 50g крем сирење
  • 100ml слатка павлака
  • 50g кекси
  • 100ml млеко.

 

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium