Преминувањето од фазата: врска кон фазата: омажена/оженет е многу повеќе од лист хартија кој ќе го потпишете пред матичар или церемонија во црква.

5prom

 

Брачните парови тврдат дека промената која доаѓа со бракот е повеќе од очигледна, и не е една:

1. Околината поинаку Ве перцепира, ве сфаќаат посериозно и се однесуваат кон вас со поинаков вид на почит.

2. Нивото на почитување и лојалност во брачната заедница станува подлабоко и посигурно, имате можност да бидете свои.

3. Сексуалниот живот е постабилен, но не и здодевен. Длабоката имуност е многу секси, а двојките во бракот често и експериментираат.

4. На почетокот на бракот е најтешко да се прилагодат финансиските примања и да се искористат во духот на заедништвото. Сепак, малку пракса и договор - ќе се среди и оваа пречка.

5. Пријателствата со вашите слободни и неомажени/неоженети пријатели ќе попуштат. Ќе излегувате поретко навечер, но велат, тоа нема да ви пречи толку многу.

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium