Музиката е афродизијак. Понекогаш е доволно да пуштите добра песна и да го изгаснете светлото, а работите ќе тргнат сами по себе.

afr

Ова е нашиот предлог:

"The Fire We Make" - Alicia Keys Feat. Maxwell 

 

"Love and War" - Tamar Braxton 

 

"Suit & Tie" - Justin Timberlake Featuring Jay-Z 

"Blurred Lines" - Robin Thicke Featuring Pharrell and T.I. 

D'Angelo - Untitled (How Does It Feel) 

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK