По подолго време во врска дојде моментот да го соблечете вашиот партнер. Еве неколку изненадувања кои може да ве очекуваат во неговите пантолони.

pantaloni.seks

Премногу голем

Мажите би дале се за некој сантиметар повеќе, но едноставно пак и предолгиот пенис вас не ве импресионира. Уште додека страсно се триете еден од друг, пред да прејдете на соблекувањето, чувствувате дека станува збор за нешто преголемо. Но откако ќе го раскопча шлицот, излегува чудовиште кое ја уништи вашата желба за секс.  Како и да е, не паничете. Кажете му дека се плашите и побарајте да биде нежен. Нека пенетрира во вас, полека, милиметар по милиметар. Кога ќе ги совладате неговите димензии, заземете поза, вие врз него.Така ќе можете да ја контролирате пенетрацијата. 

Малку е крив

Доколку пенисот на вашиот партнер е крив не треба да прекинете со предиграта и да се чусите. Ако само малку е накривен, тоа не е некој голем проблем. Ако пак е многу крив, тогаш најверојатно се работи за некоја болест. Лекарите даваат различно објаснување дека до таква појава може да се дојде како последица на претерано мастурбирање или пак да се добие наследно. За ваквиот тип на пенис, најдобро е да употребите странична поза со бавно и постепено пенетрирање.

Премногу мал

Најмалиот регистриран пенис во медицинската литература е долг 2.54 сантиметри. Мажите со вакви пениси многу побрзо ејакулираат, осетливи се на стимулации, па затоа не очекувајте предолга предигра. Најдобра поза во овој случај е кога жената е одозгора.

Црвен и рапав

Црвенилото на пенисот може да биде како резултат на алергија од кондомот, но може да биде и последица на некоја болест како херпесот или гениталните брадавици. Доколку забележите необично црвенило или рапава кожа на некои места не ви преостнува ништо друго, освен да го испратите кај лекар.  Ако симптомите ги забележите по сексуален однос, тогаш морате и вие да го посетите гинекологот.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа