Оралниот секс e добар начин да сиј ја зголемите страста и сексуалната поврзаност со вашиот партнер. Оваа техника може да биде неверојатна предигра или пак да послужи за пружање на целосно сексуално задоволство кое ќе кулминира со вртоглав оргазам.

Но, пред да решите да му подарите на вашиот партнер едно вакво незаборавно доживување, проверете дали можеби правите некоја од најчестите грешки за време на орален секс кои не им дозволуваат на мажите да уживаат во него.

Употребувате заби

Ова е најчестата поплака од страна на мажите. Многу е лесно кога изведувате фелацио да заборавите што правите и ненамерно да ја направите оваа грешка. За да избегнете директен контакт на вашите заби и неговиот пенис, освен да ја држите устата доволно отворена, можете и да ги користите усните како штит.


Една иста техника

Еден од најважните фактори кои придонесуваат за неверојатно фелацио е менување на техниката и внесување на новитети. Не дозволувајте да му стане досадно. Употребувајте ги не само усните, туку и јазикот, рацете и градите. Постојано менувајте го интензитетот на вашите допири, по кои тој секогаш ќе копнее.


Употребувате само брзо темпо

Многу жени сметаат дека ако дејствуваат колку што можат побрзо, ќе го доведат својот партнер до силен оргазам. Но доколку не брзате за некаде, не практикувајте брзо темпо, затоа што повеќето мажи сакаат да уживаат колку што е можно подолго.

Не  го следете говорот на неговото тело

За да дознаете што му годи, а што не толку многу, потребно е да го набљудувате. Според фацијалните експресии, мрдањето на неговите колкови, стегањето на мускулите на нозете и се разбира преку звуците кои ги испушта, лесно можете да процените кои ваши потези вртоглаво го задоволуваат.

Не користите лубриканти

Добриот орален секс вклучува многу плунка. Ако вашата уста е премногу сува, нема да можете непречено да се движите нагоре-надолу. Напијте се чаша вода или пак претходно каснете малку храна. По оброк, во устата се лачи повеќе плунка која ќе послужи како лубрикант.
Не покажувате задоволство и го сметате фелациото за обврска. Оралниот секс не треба да го сметате како обврска. Ако не ви е убаво да го правите и не сакате, вашиот партнер ќе го забележи тоа. 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа