Жените често не сакаат да знаат за што фантазираат мажите затоа што ги сметаат нивните фантазии за премногу перверзни, бизарни и претерани. Но, факт е дека секое машко има по некоја таква фантазија и токму таа ја сметаат за врвот во нивното сексуално уживање.

Па доколку сакате да бидете “лоша девојка“ исполнете некоја од овие фантазии на вашиот дечко.

Секс на јавно место

Мажите многу се возбудуваат од самата помисла да водат секс на јавно место како што е парк, некоја темна уличка или пак плажа.

Сепак, сексолозите ова не го сметаа за вистинска фантазија, туку повеќе како желба за промена на сексуалната рутина и зголемување на адреналинот.

Промена на парови

Менувањето на партнерите не е толку честа појава кај нас. Правилата се следниве: вашето момче спие со нечија девојка, а вие со нејзиниот дечко. Ова е многу тешко затоа што треба да се помирите со фактот дека двајцата се изневерувате еден со друг.

Секс со повеќе жени

Има ли нешто подобро за мажите од две или неколку секси девојки кои му ги исполнуваат сите сексуални фантазии? Тие дури уживаат само да гледаат две жени како се милуваат, бакнуваат или водат љубов.

Непристојни зборови

Молкот за време на секс на ниту едно машко не му е возбудливо. Затоа обидете се со неколку непристојни зборови да го зачините сексуалниот чин. Тоа ќе му даде чувство на доминација, а сексот ќе стане повозбудлив.

Глумење

Попознато уште како и role play. Машките најмногу се палат на девојки облечени во студентки, полицајки, стјуардеси, медицински сестри, собарки... Можеби ви изгледа смешно, но верувајте дека кога ќе ве види облечена како некоја од горе наведените професии, веднаш ќе се возбуди.

Садо мазо

Обожуваат кога можат да ве врзат за кревет и да ви прават се што ќе посакаат. Доколку го преферирате погрубиот секс, ова е одлична фантазија и за вас, но доколку не сакате да го правите ова, немојте да правите нешто со сила! Целта е и двајцата да бидете задоволени па пробајте да експериментирате со други игри.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium