Доколку  да го зачините сексот со својот партнер и се обидувате да пронајдете нови начини како да го постигнете максималното уживање ви презентираме неколку пози што ќе ве доведат до лудило и двајцата.

Пајак

Ако сакате со вашиот партнер да имате долг и бавен секс, за вас идеална е позата пајак. Седнете на креветот свртени еден кон друг во вкрстени нозе. Потоа двајцата легнете и приближете се еден кон друг. Колениците треба да ви бидат свиткани, а вие држете се еден за друг за зглобовите. Во оваа поза нема многу движење, а прегратките ќе ве загреваат за сексот понатаму.

Секс на брзина

Мажот треба да се потпре со грбот на ѕид, треба да се одалечи со стапалата од ѕидот и да ги свитка колениците. Вие опфатете го со едната нога и со неа закачете се за неговите нозе. Ова ќе ви послужи како потпора за да ја одржувате рамнотежата. Со оваа поза ќе постигнете поголема близина, а идеална е за секс на брзина.

Убав поглед

За оваа поза потребно е вашиот партнер да легне на кревет, а вие да клекнете над него. Неговите нозе треба да бидат свиткани и подигнати, а тежината на телото треба да падне на рацете. Оваа поза ќе ве доведе со совршен оргазам, кој досега можеби и не сте го доживеале додека вашиот партнер ужива во погледот.

Оваа поза има и друга верзија. Легнете на грб така што стапалата ќе ви бидат на подот. Поместете се напред така што задникот ќе ви биде во воздух. Вашиот партнер нека клекне пред вас, а вие поткачете се на прстите, свиткајте го грбот и тој нека ви го придржува задникот.

banerIscelitelMilenium