Точно е дека привлечноста е индивидуална работа, но сепак постојат одредени делови на телото на кои што мажите прво обрнуваат внимание.

Така резултатите од неодамнешното истражување кое било спроведено на пет илјади мажи, покажува што точно тие прво приметуваат на женското тело.

Иако сите прво би помислиле дека тоа се градите и задникот, одговорот сепак бил малку поинаков.

Верувале или не, точно е дека мажите прво ги приметуваат очите, т.е. погледот, а на второ место се наоѓа насмевката. Дури после насмевката, мажите “фрлаат поглед” на градите и нозете, а веднаш после нив следи женската градба, односно тежината.

Задникот дошол тек на осмото место, а пред него обратиле внимание на женското однесување.

Изгледот на кожата се наоѓа на последното место.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium