Мажите се од Марс, жените од Венера? Дали навистина сме од различни планети и зошто навистина не можеме да се разбереме едни со други? Кога станува збор за љубовта тие сакаат исти работи.

Цврста но истовремено и нежна жена

Жената која е силна и агресивна, но има и своја нежна и чувствителна страна може лесно да го освои машкото срце.

Независни но спремни на заеднички живот

На мажите им е во природа да освојуваат и затоа секогаш ќе им бидете најпривлечни кога ќе мораат да се борат за вас. Наместо да му пружите цврсто тло и да му дозволите да ве земе “здраво за готово”, поттикнете го повремено да се потруди да ја освои вашата љубов и почит.

Непредвлидливи, но секогаш сте тука за него

За повеќето луѓе, предвидливоста е синоним за здодевност бидејќи тоа значи само едно – дека исходот е веќе познат. Предвидливоста ја убива возбудата, но од друга страна, потребен нѝ е партнер на кој можеме да се потпреме. Жената која успева да го оствари овој баланс е една во милион.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium