siromasni  

Само сиромашните знаат дека има и посиромашни од нив, богатите ги гледаат само побогатите од себе.

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа