princ copyЖената чекајќи го принцот понекогаш го пропушта и коњот, се загледува во магаре, а завршува со жаба која цел живот нема да постане ништо друго освен жаба.
Но ако чека шепотник, без предрасуди и отворено срце, целиот живот ќе и биде интересно патување.

Бранимир Штулич

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа