knigi-biblioteka copy1И кога палат книги, тие не ги уништуваат мислите, туку само хартијата на која тие мисли се запишани.

Венко Андоновски

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа