Мисла на денот

dozd-thumbИ го испратив дождот...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbОна што треба да се направи како што треба, не може...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЗошто уличните канти за отпадоци не ги подигнат во висина како кошевите за кошарка?

Повеќе...

nasmevka-na-denot copyНасмевка на денот (03.08.2013)

Повеќе...

misla-na-denot-thumbАко си тргнал према целта и патем застануваш за да го гаѓаш cо камења секој пес кој лае на тебе...

Повеќе...

sit-na-gladen-ne-veruva-copieМакедонски народни мудрости (За довербата)

Повеќе...

misla-na-denot-thumbИлустрирана мисла на денот (За знаењето)

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЖивотот треба да го искористиш за нешто што...

Повеќе...

tose-ljubov-thumbЉубовта не е нешто со кое треба да тргуваш. Испрати ја и ...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbБетменвелит: Време од Хамлет

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа