Мисла на денот

misla-na-denot-thumb

Веселиот човек е како сонце. Каде и да е...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbMисла на Артур Шопенхауер

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Џорџ Бернард Шо

 

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Молиер

 

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Балтазар Грацијан

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Андриќ

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Анатол Франс

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Кант

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Конфучие.

 

Повеќе...

misla-na-denot-thumbСамо на површината на мирна вода...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа