Мисла на денот

misla-na-denot-thumbЗдравиот човек има илјади желби ...

Повеќе...

ilustrirana-misla-na-denotИлустрирана мисла на денот (Генијалец)

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЖивотот е краток, знаете ...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb Не постои неостварилва цел, постои само...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb
Лошата вест е дека времето лета, а добрата
 ...

Повеќе...

Грешките во животот ги плаќаме со високи цени, а искуството ...misla-na-denot-thumb

Повеќе...

misla-na-denot-thumbДипломат е човек, којшто ќе ти каже да одиш по ѓаволите на таков начин, што ...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbНе се сите способни да напишат нешто, но ...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbГубитникот не знае што ќе прави ако изгуби,но ...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа