Мисла на денот

misla-na-denot-thumbМисла на Тагоре

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Есхил.

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Фридрих Ниче.

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Чехов

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Ганди

Повеќе...

misla-na-denot-thumbВо љубовта често се сомнева во она...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Жената никогаш нема да постигне добри резултати

Повеќе...

misla-na-denot-thumbНишто на светот не му е поодвратно на човекот од тоа...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbТоа што поминало, веќе не постои; тоа што ќе биде, сè уште не дошло...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЈас ќе се борам да му се вратат на човекот...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа