Мисла на денот

misla-na-denot-thumbПријателе мој, никогаш немој да ги лажеш оние кои те сакаат. Правиш погрешна работа...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЧовекот сам во себе го носи клучот на...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМисла на Антон Чехов.

 

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Во сложната фамилија...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Уметност во пиењето е да бидеш трезен кога...

Повеќе...

misla-tose-thumbСакајте се! Правата љубов е онаа љубов која...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbБрачната љубов го создава човештвото; пријателската го усовршува, а разузданата љубов...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЕдинствените ѕидови се...

Повеќе...

igor-thumbДобрите луѓе...

Повеќе...

ilustrirana-misla-na-denot-thumbЧесто знаеме да се „утепаме“ од работа, само за да се заврши истата. А не треба така. Она што е сработено, треба да се сработи со мерак и мудро. На тоа укажува и денешната фотографија која ја користиме за мисла на денот.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа