Мисла на денот

misla-na-denot-thumb

Никогаш немој да се умориш од помагањето...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Без секс, алкохол и апчиња за спиење модерниот човек...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Никогаш не гледај на некој од високо, освен ако...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Биди попаметен од другите, но...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Пријатно е кога те фалат, но од пофалбите...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Вети го само тоа што можеш да го исполниш, а потоа...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbПовторувањето е мајка на знаењето, али...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbВо љубомората има повеќе самољубие отколку...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Полесно е да станеш крал одколку...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Не се обидувај да го разбиеш ѕидот со глава ако...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа