Мисла на денот

misla-na-denot-thumb

Велиш дека си неразбран млад пријателе. Биди трпелив...

Повеќе...

tose-opera-21-januariНе сакам да ми симнуваат капа, сакам само...

Повеќе...

par-

И да ги зборуваш сите ангелски јазици, ако немаш љубов...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Многумина не се осмелуваат да се убијат од...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Самодоверба е она што го имаш пред...

Повеќе...

televizor-thumb

Не го менувајте каналот
Реченица со која водителот те потсетува да го смениш каналот пред да почнат рекламите
.

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Ми се допаѓа што сум жена, дури и во машки свет. На крајот на краиштата, мажите не можат да носат фустани, но ние можеме да носиме панталони.

Повеќе...

misla-na-denot-thumbТој што познава само среќна љубов...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbДвете работи кон кои тежнееш во животот се: прво, да го добиеш она што го сакаш, а потоа...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЉубов постои. Не секаде и не секогаш, но...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа