Мисла на денот

misla-na-denot-thumbДомот не е некаде...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Кога ќе ја напоиш земјата со солзи...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbСреќата е...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbСуфлерите на сцена често ја спасуваат ситуацијата, но во животот...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbВремето е...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbСтаписаното молчење има поинаква нијанса од секое друго...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbДури и парче од рајот ќе стане грдо ако...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbБарајте невидливи добра, зошто видливите се...

Повеќе...

misla-na-denot-thumb

Младост е кога ти дозволуваат да останеш доцна за Нова Година. Зрелост е...

Повеќе...

jura-stublicТие кои рекордно во рок ќе го завршат факултетот, немаат поим за својата струка. Бидејќи реално...

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа