Мисла на денот

misla-na-denot-thumbНе нарекувај се сиромашен затоа што не ти се исполниле соништата...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbОд денес па натаму...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbЧовекот не е ниту ангел ниту животно, и несреќата е во тоа што...

 

Повеќе...

misla-na-denot-thumbМрзеливоста, најголемата пречка за...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbПредметите се придвижуваат со поттурнување...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbДури и парче од рајот ќе...

 

Повеќе...

misla-na-denot-thumbНајубавите нешта во животот се...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbКој победил само со сила...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbНајопасни се оние непријатели...

Повеќе...

misla-na-denot-thumbШто е пријатно, што е убаво, а што - добро?

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа