Еден од најпосакуваните и омилени трендови во облекувањето ова лето е голиот грб но сепак претставува  проблем кога станува збор за носењето на градник заедно со него.

trkik.30

Оние „проѕирни“ прерамки се неизбежно видливи, а навистина непријатно е да се одлучите да облечете градник без разлика на тоа дали ќе ви се гледа под свечениот фустан или не.

 Одовојте неколку минути и погледнете ја оваа девојка која ќе ви покаже како едноставно и со неколку стратешки засеци можете да носите градник, а тој воопшто да не ви се забележува.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа