Со само 30 минутен дневен тренинг ќе успеете оптимално да го обликувате сите точки од вашето тело, не занемарувајќи ниту една група на мускули.

Burn-400-Calories-Tone-From-Head-to-Toe-in-30-min-YouTube

Совршеното тело е можно да се постигне, но потребна е голема волја и упорност, а сето тоа може да го правете и дома.

Доколку имате поголем вишок на килограми, најпрво применувајте го тренингот со цел да ги намалите килограмите, а по одреден период тренингот, по отстранувањето на мастите, ќе ви подари обликувано тело.

Следете ги вежбите следното видео...

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK