Сакате да промена на вашата коса, но не сте сигурни што да направите? Ние за вас ги имаме најголемите трендови за сезоната што доаѓа, па сигурно ќе пронајдете нешто што ви одговара на карактерот, но и на вашиот тип коса.

Списокот на нови трендови е навистина долг, но се потрудивме да го издвоиме најдоброто за вас...

Боја

Пастелни бои, сива коса, темно виолетова или зелена, златно розева, бакарна, темно црвена, нежно руса.

Техники

Стробинг, омбре, сомбре, балајаж, фламбалајаж.

Фризури

Брановидна коса, растурена пунџа и плетенки, рамна коса, коњско репче.

Инстаграм фотографиите во продолжение нека ви бидат доволна инспирација.

0

089787

222

33

4202

442332

55

5555

777

77898

9090

files.php-1

files.php-12

files.php_

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа