Летните денови се едни од најубавите во годината, иако понекогаш температурите се премногу високи. Поради тоа, потребни ви се парчиња облека во кои ќе се чувствувате удобно и пријатно во жешките летни денови.

Доколку имате план да го надополните плакарот со нови парчиња облека, тогаш добро е да знаете кои ќе бидат модните трендови ова лето. Познато е дека секоја година трендовите се менуваат, одат напред или пак некогаш старите повторно испливуваат на површината, па доколку сте девојка којашто постојано се грижи за својот моден изглед, тогаш и оваа сезона сигурно сакате да изгледате модерно и да бидете во тренд.

Ова лето поголемо внимание се обврнува на дезените и боите, а како најмодерни парчиња облека можат да се издвојат моделите со ѕвончести ракави и голи раменици.

Погледнете кои модни трендови треба да ги следите ова лето и започнете со обновување на плакарот уште денес.

10950_240517122551415_564x871

10950_240517122551528_500x750

10950_240517122551868_564x846

10950_240517122551945_427x640

10950_240517122552114_564x1025

10950_240517122552270_564x846

10950_240517123826866_564x847

10950_240517124156724_564x844

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа