Џесика е доказ дека и по седум бремености телото може да се врати во форма со труд и посветеност. Таа стана фитнес зависничка и сега изгледа подобро отколку по првата или втората бременост.

Разгледувајќи ги фотографиите на Џесика Енслоу, може да си помислите дека станува збор за девојка во 20-тите години. Многумина никогаш не би погодиле дека таа има 43 години и е мајка на седум деца.

43-годишната Американка Џесика Енслоу го документира својот напредок со фотографии кои секојдневно ги споделува со своите следбеници на Instagram.

dzasika01

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа