Некои дами со нетрпение очекуваа да дојде есента, бидејќи едвај ги издржаа високите летни температури, на други пак многу им недостига сонцето и топлото време, но со сигурност секоја дама се радува на новите модни трендови и со нетрпение очекува да го надополни плакарот со нови есенски парчиња облека.

Еве неколку предлог комбинации кои ќе ве инспирираат за вашиот дневен и ноќен изглед, како и за деловниот изглед.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа