Посакувате брз тренинг за кој не е потребна опрема, ниту пак посебна подготовка? Тренерот Тифани Робинс издвојува шест едноставни вежби што можете да ги правите во дневната соба.

Секоја од вежбите повторете ја по 10 пати на секоја страна за да ги разбудите најголемите мускули во телото.

marijaSerif

ZK