За време на студените зимски денови покрај кожните јакна и долгите капути морате да направите место и за пелерините. Тие се модерни, женствени и елегантни  и со својот невообичаен волуменозен и асиметричен крој дава повеќе впечаток во модните комбинации.

Нивното место помеѓу стилската класика датира уште од стариот Холивуд па и ден денес се едни од омилените модни парчиња кај дамите.

За дамски и гламурозен изглед можете да го искомбинирате со чизми над колена и шешир од чоја, а оние кои сакаат да изгледаат уште по уникатно можат да го комбинираат со црвен кармин и кожни ракавици.

palerina04

palerina04

palerina04

palerina04

palerina04

palerina04

palerina04

palerina04

palerina04

marijaSerif

ZK