Додека нетрпеливо го очекуваме снегот и кај нас, бисерот на Русија, Москва, ужива во идиличната зимска атмосфера.

Напластените снегулки и новогодишните украси оддаваат чувство на прекрасна зимска сказна како од книгите, зачинета со љубов, слатки животни и маестрални архитектонски зданија.

Погледнете ја магичната бајковита зима во Русија...

marijaSerif

ZK