Италија е можеби една од земјите кои може да се пофали со најголем број на убави места за посета. Токму и поради тоа е на врвот на популарните места за одмор, кои ја бираат туристи од целиот свет.

Секој град, секое село, секоја плажа изобилува со прекрасни убавини, автентични за италијанската култура и начин на живот.

Доколку се уште се двоумите дали да ја посетите, време е да ви докажеме дека токму оваа земја е рај на земјата.

Капри

Манарола

Вила Руфоло

Прато дела Вале

Плажа Каприколи

Калфош

Езерото Комо

Кастелучо

Поситано

Плоштадот Дуомо

Сиена

Болоња

Мостот на воздишките

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа