Никогаш не сте биле во Венеција, а навистина сакате да одите? Но, немате доволно пари. Не грижете се. Бркај работа Ве носи во Венеција виртуелно!

Појдете во Венеција - виртуелно

Градските татковци на Венеција добиле одлична идеја којашто секому ќе овозможи да го посети ова мега популарно туристичко место. Патувањето можете да го започнете веднаш. Сè што треба да направите е да кликнете ТУКА и ќе се најдете во Венеција каде што ќе можете да уживете во бројните убавини.

Основа за виртуелното патување е пловидба по венецијанските канали со гондола. Кога ќе Ви здосади пловењето, можете да ја напуштите гондолата и да го разгледате центарот на градот. Исто така, на страницата се достапни и другите венецијански туристички знаменитости.

Среќен пат.

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK