Vip

Оваа вила со прекрасен поглед на море се состои од главна куќа и три одвоени апартмани во кои се сместени дневен простор, четири спални соби и исто толку тоалети.

Белата боја преовладува во уредувањето на ентериерот и екстериерот каде доминира преубавиот инфинити базен.

Цена? Па, околу 6500 евра за една недела ...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila