skopje-vecer-thumbДобрите луѓе од редакцијата на Вечер, заедно со магичниот објектив на нивниот фотограф Ѕвонко Плавевски, ни ја позајмија оваа фотосесија од главниот град на нашата мила татковина.

Скопје навечер, како што ретко кој успеал да го долови. Секоја чест на авторот, навистина успеал да го долови сиот сексапил којшто Скопје несомнено го има. Очигледно е, нели?

skopje-vecer-02skopje-vecer-07skopje-vecer-04skopje-vecer-08skopje-vecer-11skopje-vecer-03skopje-vecer-15skopje-vecer-13skopje-vecer-14skopje-vecer-01skopje-vecer-05skopje-vecer-06skopje-vecer-09skopje-vecer-10skopje-vecer-12

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK