Патувања

Патување низ ЈапонијаБред Кремер е дечко кој привремено живее во Јапонија и сериозно е заљубен во неа. Исто како и вашиот уредник и тој се воодушевувал на секој поглед. На крајот решил да ја документира сета таа убавина. Производот е видеото во time lapse техника кое ќе го видите во продолжение.

Повеќе...

КорејаВо последно време секој проект за фантастични градби кој се појавуваше на интернет или по телевизиите беше за градби во Дубаи или во другите арапски земји. Епа, ако мислевте дека само арапите имаат добри идеи и дека само таму ќе се гради во иднина, Ви предлагаме да ги погледнете овие дизајни за згради во Јужна Кореја.

Повеќе...

најлош хотелПоранешниот комесар на ЕУ за надворешна политика Крис Патен тврди дека хотел „Гранд“ во Приштина е најлош хотел во светот. Својот престој во тој хотел, во текст во „Сандеј тајмс“ го карактеризира како неверојатно грозен

Повеќе...

вински лозјаНие Македонците се гордееме со нашето квалитетно вино и со големите површни со винови лозја. Доколку сте патувале од Гевгелија до Велес, сигурно сте забележале дека и од двете страни на автопатот и реката Вардар има нодогледни површини под лозја. Овој пат ние Ви нудиме поглед на славните светски виснки региони.

Повеќе...

Рекламни кампањи на аеродромиСекојдневно во Светот се прават илјадници реклами за разни медиуми: телевизија, интернет, весници, билборди итн., а сепак во компаниите кои се специјализирани за рекламирање креативните луѓе се уште имаат генијални идеи за тоа како да ја пренесат пораката која што нивниот клиент сака потрошувачите да ја добијат.

Повеќе...

Изолирани куќиКуќи кои се изолирани од општеството и се наоѓаат на сред нигде. Еве Ви предлог локација за патување ако сакате да се одморите.

Повеќе...

Al Manshar Rot Погледнете ги 10-те најубави хотели во светот

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа