Патувања

gitorn-thumbХоландската Венеција

Повеќе...

1-thumbСонце, страст, звуци на фламенко и впечатливи бои - слики за Андалузија; регион во кој се сретнуваат истокот и западот во егзотична мешавина од традиционална шпанска, еврејска и циганска култура.

Повеќе...

port-thumbСите региони, некогашни колонијални сили, ветуваат единствено доживување.

Повеќе...

saotome-main-thumbТешко е да се најде на географска карта, а за влез ви треба виза и задолжителна вакцина против тропски болести.

Повеќе...

4mest-thumbЕве неколку предлози за искористување на преостанатиот дел од летото.

Повеќе...

sh1-thumbЗа тука ви требаат само пари и желба за шопинг.

Повеќе...

5-1-thumbРежисерите често избираат локации што го одземаат здивот.

Повеќе...

evt-thumbПорталот "As we travel" направи листа на европски земји што не бараат длабок џеб. Еве кои вреди да се посетат.

Повеќе...

nd-thumbВо Швајцарија, на брегот на Женевското езеро.

Повеќе...

main-thumbУживајте во фините песочни плажи, легнати под кокосова палма.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа