logo milenium

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК (20.03 – 21.03):

13:00 - Чувари на наследството (The Monuments Men)

15:00 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

17:30 -Не сум славен, но сум Влав  (I’m not famous but I’m Aromanian)

20:00- 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

22:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

САБОТА - НЕДЕЛА(22.03 – 23.03):

11:00 - ЛЕГО 3Д (The Lego Movie 3D)

13:00 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

15:00 - Не сум славен, но сум Влав  (I’m not famous but I’m Aromanian)

17:30 -Монтевидео, се гледаме!  (Montevideo, vidimo se!)

20:00- 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire 3D)

22:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire 3D)

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (24.03 – 26.03):

13:00 - Чувари на наследството (The Monuments Men)

15:00 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

17:30 -Не сум славен, но сум Влав  (I’m not famous but I’m Aromanian)

20:00- 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

22:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа