logo milenium

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (27.03 – 28.03)

13:00 - Чувари на наследството (The Monuments Men)

15:00 - Не сум славен, но сум Влав (I’m not famous but I’m Aromanian)

17:30 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

20:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

22:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

САБОТА - НЕДЕЛА (29.03 – 30.03):

11:00 - ЛЕГО 3Д (The Lego Movie 3D)

13:00 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

15:00 - Не сум славен, но сум Влав (I’m not famous but I’m Aromanian)

17:30 - Монтевидео, се гледаме! (Montevideo, vidimo se!)

20:00 - 300: Подемот на империјата 3Д (300: Rise of an Empire 3D)

22:00 - 300: Подемот на империјата 3Д (300: Rise of an Empire 3D)

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (31.03 – 02.04):

13:00 - Чувари на наследството (The Monuments Men)

15:00 - Не сум славен, но сум Влав (I’m not famous but I’m Aromanian)

17:30 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

20:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

22:00 - 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа