logo milenium

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (01.05 – 02.05):

13:00 - 300: Подемот на империјата 3Д (300: Rise of an Empire 3D)

15:00 - Рио 2 3Д (Rio 2 3D)

17:30 - Нулта теорема (The Zero Theorem)

20:00 - Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 2 3D) - Премиера

22:30 - Ное 3Д (Noah 3D) - Премиера

САБОТА - НЕДЕЛА (03.05 – 04.05):

11:00 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

13:00 - Рио 2 3Д (Rio 2 3D)

15:00 - 300: Подемот на империјата 3Д (300: Rise of an Empire 3D)

17:30 - Нулта теорема (The Zero Theorem)

20:00 - Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 2 3D)

22:30 - Ное 3Д (Noah 3D)

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК (05.05 – 09.05):

„Прва светска војна – 100 години потоа“

Програма на Кинотека на Р. Македонија

 

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа