logo milenium

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (29.05 – 30.05):

13:00 - Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 2 3D)

15:00 - Атомски од десно (Atomski zdesna)

17:30 - Годзила 3Д (Godzilla 3D)

20:00 - Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: Days of Future Past 3D)

22:30 - На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D) - Премиера

САБОТА - НЕДЕЛА (31.05 – 01.06):

11:00 - Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)

13:00 - Рио 2 3Д (Rio 2 3D)

15:00 - Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 2 3D)

17:30 - Годзила 3Д (Godzilla 3D)

20:00 - Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: Days of Future Past 3D)

22:30 - На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (02.06 – 04.06):

13:00 - Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 2 3D)

15:00 - Атомски од десно (Atomski zdesna)

17:30 - Годзила 3Д (Godzilla 3D)

20:00 - Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: Days of Future Past 3D)

22:30 - На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа