logo milenium

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (03.07 – 04.07):

13:00 - ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: United Passion)

15:00 - Како да го дресирате вашиот змеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)

17:30 - Поштарот Пет (Postman Pat: The Movie) - премиера

20:00 - ТРАНСФОРМЕРС: ДОБА НА ИЗУМИРАЊЕ 3Д (Transformers: Age Of Extinction 3D)

23:00 - На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

САБОТА - НЕДЕЛА (05.07 – 06.07):

11:00 - Како да го дресирате вашиот змеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)

13:00 - Поштарот Пет (Postman Pat: The Movie)

15:00 - Како да го дресирате вашиот змеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)

17:30 - Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: Days of Future Past 3D)

20:00 - ТРАНСФОРМЕРС: ДОБА НА ИЗУМИРАЊЕ 3Д (Transformers: Age Of Extinction 3D)

23:00 - На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (07.07 – 09.07):

13:00 - ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: United Passion)

15:00 - Како да го дресирате вашиот змеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)

17:30 - Поштарот Пет (Postman Pat: The Movie)

20:00 - ТРАНСФОРМЕРС: ДОБА НА ИЗУМИРАЊЕ 3Д (Transformers: Age Of Extinction 3D)

23:00 - На работ на иднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа