Додека вашиот партнер лежи на грбот со иправени нозе и раце покрај сопственото тело, полека спуштете се на него свртени со грбот кон неговото лице.

the-erotic-roller-coaster-sp md

Започнете да пенетрирате бавно, а потоа вртете го целото тело околу неговиот пенис се додека не го најдете добитното место за пенетрација и маскимална стимулација.

Позата е наречена „Еротски рулет“ бидејќи целата идеја е партнерката за прави кружни движеа околу пенисот на патнерот дури и за 360 степени. Уживајте во рулетот :-)

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа