Партнерката лежи на биро или пак на маса, со колковите ставени на самиот раб од масата. Партнерот ги подига вашите нозе под прав агол, агол од 90 степени и ве потфаќа за вашите подколеници.

sexy-scissor-sp-md

Парнтерот влегува во вас додека стои, држејќи ги вашите нозе кои може да ги користи во вид на ножици така што ќе ги затвора и отвора додека пенетрира.

Оваа поза ќе ја однесе партнеката до интензивен оргазам бидејќи стимулацијата на нејзиниот полов орган е голема за време на движењата на „ножичките“.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium