Партнерот нека седне на втората или третата скала од базенот додека вие со грбот легнати на водата се прицврстувате околу неговата половина со вашите нозе.

submarine-sp md

За подобра рамнотежа и стабилност фатете ги подколениците на партнерот, со што ќе можете да ја одржувате главата над нивото на водата.

Споени двете чувства, чувството на блискост со парнерот и водата ќе ја доведат партнерката за максимално уживање.

Поставеноста на женското тело и машкото, овозможува стабилен но и возбудлив секс, кој лесно доведува до оргазам.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium